Nederlands Juridisch Dagblad NJD § Juridisch nieuws - Ontslaan of ontbinden? Gratis seminars voor ondernemers gedurende 4e kwartaal

Nederlands Juridisch Dagblad NJD § Juridisch nieuws - Ontslaan of ontbinden? Gratis seminars voor ondernemers gedurende 4e kwartaal

 

Nederlands Juridisch Dagblad www.juridischdagblad.nl en via NJD.nu © MMII-MMXIII § Juridisch nieuws vanuit rechtspraktijk & rechtswetenschap
Juridisch nieuws voor juridisch Nederland 
§ Gebruiksvoorwaarden 
§ Mail uw nieuws- of persbericht naar de redactie (klik hier)

Onderhoud NJD 
twitter.com/juridischdag 
wel actueel
Inhoudsopgave
Voorpagina
Weer & verkeer
Hoofdpunten
Opmerkelijk
Persoonlijk
Zoeken
Opinie
Rechters
Advocatuur
Notariaat
Agenda
Uitgelicht
Wetten
Media
Jeugd
Studenten
Eerste Kamer
Onderhoud
Redactioneel
Ombudsman
Publicaties
Gebruikslicentie
NJD § RSS
Twiiter NJD
Prijsvraag
Grondwet
Hoge Raad
AFM
OPTA
Colofon
CONTACT


 
  Oriëntatie:  Voorpagina arrow Agenda arrow Ontslaan of ontbinden? Gratis seminars voor ondernemers gedurende 4e kwartaal
 
Ontslaan of ontbinden? Gratis seminars voor ondernemers gedurende 4e kwartaal
maandag, 19 september 2011

Aankondiging van BCS HRM en Salarisadministratie BV - Een werknemer ontslaan is nooit leuk. Maar gebeurt het toch, dan het liefst met zo min mogelijk rompslomp. Hoe een arbeidsovereenkomst soepel kan worden beëindigd komen ondernemers aan de weet in oktober, november en december, tijdens de gratis seminars 'Ontslaan of ontbinden' van BCS HRM & Salarisadministratie in samenwerking met het UWV.

Vaak denken werkgevers dat bij ontslag een kostbare gang naar de rechter noodzakelijk is. Maar in de praktijk blijkt een ontbindingsprocedure vaak aantrekkelijker, voor zowel werkgever als werknemer.

Alle voor- en nadelen van de verschillende ontslagprocedures komen aan bod tijdens het seminar. En ook hoe Delta HRP, de gebruiksvriendelijke software voor loon- en personeelsadministratie van BCS, daarbij kan helpen.

1000 euro cadeau

De eerste 500 deelnemers aan het seminar 'Ontslaan of ontbinden' die klant worden bij BCS krijgen de opstartkosten (ter waarde van 1000 euro) cadeau. BCS wil investeren in relaties voor een langere termijn. 'Zodat ondernemers kunnen ondernemen zonder zorgen,' aldus Bas Praagman, directeur van BCS.

Wat: Seminar 'Ontslaan of ontbinden'
Wie: BCS en UWV Den Bosch
Waar: Het Zuiderkruis 29, 5215 MV Den Bosch
Wanneer: verschillende data in oktober, november, december: 14.00-16.00 uur
Aanmelden: www.bcsbv.nl/seminar

 
< Vorige   Volgende >


 dinsdag, 22 mei 2018

DE UITSPRAKEN

DE ZAAK HOLLEEDER, links naar de uitspraken:

BC0703 Willem Holleeder, afpersing en leider criminele organisatie
BC0697 Maruf M. medeverdachte Holleeder. Endstra is onder valse voorwendselen naar het kantoor van zijn toenmalig raadsman gelokt waar hij in de kamer van die raadsman - Bram Moszkowicz - is bedreigd door onder andere deze verdachte. Endstra is hierdoor bewogen grote sommen geld af te staan.
BC0708 Marcel K.
BC0710 Vriendin Holleeder: Maaike Dijkhuis (schuldwitwassen)

Lees ook over Holleeder (link) in het NJDO P M E R K E L IJ K
Supermarkt aansprakelijk voor glijpartij ingang winkel
Letselschadezaak. Bezoeker van een supermarkt glijdt bij de ingang van de winkel uit doordat de (door regen kletsnat geworden) droogloopmat onder zijn voet wegglijdt. De rechtbank acht de supermarkt aansprakelijk voor de schade.
LEES VERDER...
 
Wim Daniëls bij rechtbank Oost-Brabant: ‘Als je er maar een komma achter zet’

De Rechtspraak, Den Haag -  Zet taalexpert Wim Daniëls met zeventig juristen in een zaal en je hebt een boeiende cocktail. Dat bleek maandag 13 mei bij de eerste editie van BuitensteBinnen, een initiatief van rechtbank Oost-Brabant om regelmatig experts van buiten uit te nodigen.

Daniëls besprak humoristisch en deskundig het taalgebruik in een aantal vonnissen. Dat leverde herkenbare voorbeelden op. Een oplossing is volgens de taaldokter binnen handbereik: “Als u met z’n allen in dit pand afspraken maakt over taalgebruik, is het nú veranderd.”

LEES VERDER...
 
U I T G E L I C H T
Vanmiddag debat over mensenrechten en internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen
Vanmiddag te zien en horen: hoe staat het met de naleving van mensenrechten door het Nederlands bedrijfsleven? En hoe bevordert de overheid het respecteren ervan? Daarover vergadert de Tweede Kamer vandaag van 14.00 tot 16.30 uur.
LEES VERDER...
 
Edward Kleemans in commissie National Academy of Sciences voor onderzoek naar illegale tabaksmarkt
Edward Kleemans, hoogleraar Zware Criminaliteit en Rechtshandhaving, is benoemd in de onderzoekscommissie 'Committee on the Illicit Tobacco Market' van de NAS. Dat laat de Vrije Universiteit weten. Met de staf van de National Academy of Sciences gaat deze commissie onderzoek doen naar de 'stand van de internationale wetenschappelijke kennis op het gebied van roken, tabaksbeleid en de illegale tabaksmarkt'.
LEES VERDER...
 


 
 
       

Nederlands Juridisch Dagblad © 2002-2013 Ook te lezen via NJD.nu
Gebruiksvoorwaarden NJD (klik hier)
Alle rechten voorbehouden