Nederlands Juridisch Dagblad NJD § Juridisch nieuws - Ontslaan of ontbinden? Gratis seminars voor ondernemers gedurende 4e kwartaal

Nederlands Juridisch Dagblad NJD § Juridisch nieuws - Ontslaan of ontbinden? Gratis seminars voor ondernemers gedurende 4e kwartaal

 

Nederlands Juridisch Dagblad www.juridischdagblad.nl en via NJD.nu © MMII-MMXIII § Juridisch nieuws vanuit rechtspraktijk & rechtswetenschap
Juridisch nieuws voor juridisch Nederland 
§ Gebruiksvoorwaarden 
§ Mail uw nieuws- of persbericht naar de redactie (klik hier)

Onderhoud NJD 
twitter.com/juridischdag 
wel actueel
Inhoudsopgave
Voorpagina
Weer & verkeer
Hoofdpunten
Opmerkelijk
Persoonlijk
Zoeken
Opinie
Rechters
Advocatuur
Notariaat
Agenda
Uitgelicht
Wetten
Media
Jeugd
Studenten
Eerste Kamer
Onderhoud
Redactioneel
Ombudsman
Publicaties
Gebruikslicentie
NJD § RSS
Twiiter NJD
Prijsvraag
Grondwet
Hoge Raad
AFM
OPTA
Colofon
CONTACT


 
  Oriėntatie:  Voorpagina arrow Agenda arrow Ontslaan of ontbinden? Gratis seminars voor ondernemers gedurende 4e kwartaal
 
Ontslaan of ontbinden? Gratis seminars voor ondernemers gedurende 4e kwartaal
maandag, 19 september 2011

Aankondiging van BCS HRM en Salarisadministratie BV - Een werknemer ontslaan is nooit leuk. Maar gebeurt het toch, dan het liefst met zo min mogelijk rompslomp. Hoe een arbeidsovereenkomst soepel kan worden beėindigd komen ondernemers aan de weet in oktober, november en december, tijdens de gratis seminars 'Ontslaan of ontbinden' van BCS HRM & Salarisadministratie in samenwerking met het UWV.

Vaak denken werkgevers dat bij ontslag een kostbare gang naar de rechter noodzakelijk is. Maar in de praktijk blijkt een ontbindingsprocedure vaak aantrekkelijker, voor zowel werkgever als werknemer.

Alle voor- en nadelen van de verschillende ontslagprocedures komen aan bod tijdens het seminar. En ook hoe Delta HRP, de gebruiksvriendelijke software voor loon- en personeelsadministratie van BCS, daarbij kan helpen.

1000 euro cadeau

De eerste 500 deelnemers aan het seminar 'Ontslaan of ontbinden' die klant worden bij BCS krijgen de opstartkosten (ter waarde van 1000 euro) cadeau. BCS wil investeren in relaties voor een langere termijn. 'Zodat ondernemers kunnen ondernemen zonder zorgen,' aldus Bas Praagman, directeur van BCS.

Wat: Seminar 'Ontslaan of ontbinden'
Wie: BCS en UWV Den Bosch
Waar: Het Zuiderkruis 29, 5215 MV Den Bosch
Wanneer: verschillende data in oktober, november, december: 14.00-16.00 uur
Aanmelden: www.bcsbv.nl/seminar

 
< Vorige   Volgende >


 dinsdag, 21 november 2017

DE UITSPRAKEN

DE ZAAK HOLLEEDER, links naar de uitspraken:

BC0703 Willem Holleeder, afpersing en leider criminele organisatie
BC0697 Maruf M. medeverdachte Holleeder. Endstra is onder valse voorwendselen naar het kantoor van zijn toenmalig raadsman gelokt waar hij in de kamer van die raadsman - Bram Moszkowicz - is bedreigd door onder andere deze verdachte. Endstra is hierdoor bewogen grote sommen geld af te staan.
BC0708 Marcel K.
BC0710 Vriendin Holleeder: Maaike Dijkhuis (schuldwitwassen)

Lees ook over Holleeder (link) in het NJDO P M E R K E L IJ K
Praktische ontwerpfouten ergenis in aanloop opening peperduur Paleis van Justitie Amsterdam

Nu maar hopen dat de koning overmorgen niet tegen die marmeren bank aanloopt

Het ontwerp van het nieuwe Paleis van Justitie aan het IJDock in Amsterdam is meer vorm dan functioneel. Stadszender AT5 bericht dat er zelfs een werkgroep in het leven is geroepen om het onlangs opgeleverde pand tegen het licht te houden.

De woordvoerder van het Paleis geeft op camera met schaamtevolle blik en verlegen lach toe dat een praktische aantal zaken over het hoofd is gezien.

LEES VERDER...
 
Brief Raad voor de rechtspraak na tweede rondgang langs gerechten

Rvdr, Den Haag -  De Raad voor de rechtspraak treft dertien concrete maatregelen om de in december 2012 in een manifest gesignaleerde problemen op te lossen en onvrede in de Rechtspraak weg te nemen.

Dat staat in een brief die de Raad voor de rechtspraak aan alle medewerkers heeft gestuurd. De aanleiding voor de brief was een manifest dat door raadsheren van het toenmalige gerechtshof in Leeuwarden was opgesteld. Dit manifest riep de Raad voor de rechtspraak en de gerechtsbesturen op prioriteit te geven aan kwaliteit en inhoud van het rechtspreken en minder te sturen op productiecijfers.

LEES VERDER...
 
U I T G E L I C H T
Hoe zit het ook alweer met aftrekbaarheid kosten werkkamer, een voorbeeld uit de praktijk
Eiser is zelfstandige zonder personeel en woont in een huurhuis waarin hij een werkkamer heeft. In geschil is of eiser de kosten van de werkkamer in aftrek kan brengen. Tussen partijen spitst het geschil zich toe op de vraag of het huurrecht tot het bedrijfsvermogen behoort.
LEES VERDER...
 
Hans Schenk voorzitter commissie herziening SER-Fusiegedragsregels
Hoogleraar Hans Schenk van Utrecht University School of Economics gaat als kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER) de commissie over de herziening van de SER-Fusiegedragsregels voorzitten. Dit laat de Universiteit Utrecht weten. Deze gedragsregels zijn in 2001 in werking getreden en beschermen de belangen van werknemers bij voorgenomen fusies tussen ondernemingen. Sindsdien zijn er verschillende knelpunten gesignaleerd bij de toepassing en reikwijdte van de SER Fusiegedragsregels.
LEES VERDER...
 


 
 
       

Nederlands Juridisch Dagblad © 2002-2013 Ook te lezen via NJD.nu
Gebruiksvoorwaarden NJD (klik hier)
Alle rechten voorbehouden