Nederlands Juridisch Dagblad NJD § Juridisch nieuws - Naast Movir is De Amersfoortse gunstige arbeidsongeschiktheidsverzekering voor advocaten

Nederlands Juridisch Dagblad NJD § Juridisch nieuws - Naast Movir is De Amersfoortse gunstige arbeidsongeschiktheidsverzekering voor advocaten

 

Nederlands Juridisch Dagblad www.juridischdagblad.nl en via NJD.nu © MMII-MMXIII § Juridisch nieuws vanuit rechtspraktijk & rechtswetenschap
Juridisch nieuws voor juridisch Nederland 
§ Gebruiksvoorwaarden 
§ Mail uw nieuws- of persbericht naar de redactie (klik hier)

Onderhoud NJD 
twitter.com/juridischdag 
wel actueel
Inhoudsopgave
Voorpagina
Weer & verkeer
Hoofdpunten
Opmerkelijk
Persoonlijk
Zoeken
Opinie
Rechters
Advocatuur
Notariaat
Agenda
Uitgelicht
Wetten
Media
Jeugd
Studenten
Eerste Kamer
Onderhoud
Redactioneel
Ombudsman
Publicaties
Gebruikslicentie
NJD § RSS
Twiiter NJD
Prijsvraag
Grondwet
Hoge Raad
AFM
OPTA
Colofon
CONTACT


 
  Oriëntatie:  Voorpagina arrow Advocatuur arrow Naast Movir is De Amersfoortse gunstige arbeidsongeschiktheidsverzekering voor advocaten
 
Naast Movir is De Amersfoortse gunstige arbeidsongeschiktheidsverzekering voor advocaten
donderdag, 24 oktober 2013

De uitkomsten zijn bekend van het marktonderzoek van risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon Hewitt in opdracht van Balieplus. Conclusie: advocaten kunnen voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering naast Movir het best terecht bij De Amersfoortse. Deze verzekeraar biedt de meest gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Op basis van het onderzoek van Aon is Balieplus een mantelovereenkomst met De Amersfoortse aangegaan. Door de overeenkomst profiteren alle Nederlandse advocaten nu van 5% premiekorting. Leden van Balieplus kunnen rekenen op een korting van 10%.

Uit het onderzoek van Aon kwam naar voren dat de premie van De Amersfoortse over de gehele looptijd niet alleen het laagst is, maar dat de verzekering tevens een ruime dekking biedt.

In het onderzoek vergeleek Aon het aanbod van Movir, Delta Lloyd, De Amersfoortse, Avéro Achmea, AEGON en Reaal op basis van een lijst van vijftig criteria.

Advocaten kunnen de verzekering sluiten via een adviseur / intermediair naar keuze.

 
< Vorige   Volgende >


 dinsdag, 25 september 2018






O P M E R K E L IJ K
Supermarkt aansprakelijk voor glijpartij ingang winkel
Letselschadezaak. Bezoeker van een supermarkt glijdt bij de ingang van de winkel uit doordat de (door regen kletsnat geworden) droogloopmat onder zijn voet wegglijdt. De rechtbank acht de supermarkt aansprakelijk voor de schade.
LEES VERDER...
 
Brief Raad voor de rechtspraak na tweede rondgang langs gerechten

Rvdr, Den Haag -  De Raad voor de rechtspraak treft dertien concrete maatregelen om de in december 2012 in een manifest gesignaleerde problemen op te lossen en onvrede in de Rechtspraak weg te nemen.

Dat staat in een brief die de Raad voor de rechtspraak aan alle medewerkers heeft gestuurd. De aanleiding voor de brief was een manifest dat door raadsheren van het toenmalige gerechtshof in Leeuwarden was opgesteld. Dit manifest riep de Raad voor de rechtspraak en de gerechtsbesturen op prioriteit te geven aan kwaliteit en inhoud van het rechtspreken en minder te sturen op productiecijfers.

LEES VERDER...
 
U I T G E L I C H T
Vanmiddag debat over mensenrechten en internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen
Vanmiddag te zien en horen: hoe staat het met de naleving van mensenrechten door het Nederlands bedrijfsleven? En hoe bevordert de overheid het respecteren ervan? Daarover vergadert de Tweede Kamer vandaag van 14.00 tot 16.30 uur.
LEES VERDER...
 
Alex Brenninkmeijer wordt hoogleraar Institutionele aspecten van de rechtsstaat

“Als oud-rechter, voormalig Nationale ombudsman en tegenwoordig lid van de Europese Rekenkamer heb ik ervaring met drie instituties van de rechtsstaat, het lijkt mij geweldig om mijn ervaring in de Utrechtse academische context te delen en mee te werken aan het strategisch thema Instituties”, aldus Brenninkmeijer.

Vanaf juli dit jaar is voormalig nationaal ombudsman dr. Alex Brenninkmeijer (1951) hoogleraar ‘Institutionele aspecten van de rechtsstaat’ aan de Universiteit Utrecht, zo laat de UU weten.

LEES VERDER...
 


 
 
       

Nederlands Juridisch Dagblad © 2002-2013 Ook te lezen via NJD.nu
Gebruiksvoorwaarden NJD (klik hier)
Alle rechten voorbehouden